Home Zomaar Zon

Detail uit “Met de jungle mee”

Vertel mij je schilderij

Ga je een bijzondere reis maken? Wil je een moment met dierbaren vastelggen? Heb jij een kostbare herinnering die je om wilt toveren tot een schilderij aan de muur?

Ik maak op aanvraag schilderijen op basis van persoonlijke verhalen. Dat kunnen allerlei soorten herinnering zijn. Zoals het schilderij wat ik voor Henrike maakt over haar herinneringen aan haar ouders. Op basis van foto’s, gesprekken en verhalen ga ik samen met jou op zoek naar het beeld dat dit alles vertelt. Zo komen we samen tot een uniek schilderij. Een persoonlijk aandenken voor in huis. Ik doe dit met heel veel plezier dus stuur mij vooral een bericht en vertel mij je schilderij!

Alle schilderijen worden gemaakt met acrylverf op hoogwaardig linnendoek. Zo gaat het schilderij een leven lang mee. Het doek kan zowel met als zonder lijst aan de muur worden gehangen.
De prijs wordt bepaald door het formaat. De formaten kunnen staand of liggend beschilderd worden. De prijzen zijn exclusief btw.

Formaat 1 – 500 euro (40x60cm)
Formaat 2 – 800 euro (60x90cm)
Formaat 3 – 2050 euro (60×120)
Formaat 4 – 2550 euro (80×120)
Formaat 5 – 2550 euro (100x100cm)
Formaat 6 – 2250 euro (180x40cm)

Voor vragen en bestellingen kun je mailen naar vragen@zomaarzon.nl of neem telefonisch contact op: 0631316546

De eend en de orchideeën

Henrike kwam naar me toe met de vraag of ik haar herinneringen aan haar ouders wilde schilderen. Ze vertelde over de rode eend van haar vader, en het gebied waar ze aan dacht, de Rijnstrangen. De bloemen deden denken aan haar moeder. Een prachtig verzoek waar ik met veel plezier aan heb gewerkt. Zij vertelde, ik schetste en zo kwamen we tot dit beeld.

De eend en de orchideeën
2020
acryl op linnen, 60x90cm

Met de jungle mee

Pia vroeg me haar reis door Thailand te schilderen. Met behulp van haar verhalen
en vakantie foto’s ging ik aan de slag. Ze
vertelde over een trein waarin ze de jungle
hadden doorkruist.
“De jungle kwam door de ramen naar binnen, het leek harder te groeien dan de trein kon rijden.”
Deze zin bleef bij mij hangen tijdens het schilderen.

Met de jungle mee
2019
Acryl op doek, 60x120cm

studio zomaar zon - met de jungle mee
“Somewhere between Fes and Marrakesh” te zien als onderdeel van de expositie “Made in Marrakesh” in 2019.

Somewhere between Fes and Marrakesh

Dit schilderij vertelt het verhaal van een bus- en treinreis van de stad Fes, in het noorden van Marokko, naar Marrakesh in het zuiden. Er was zand, heel veel zand, bergen, opmerkelijke planten en weinig huizen. Van alle foto’s die gemaakt waren tijdens het rijden heb ik elementen en details uitgeknipt om hier één grote foto van te maken. Dat vormde de basis voor dit schilderij.

Somewhere between Fes and Marrakesh
2019
acryl op linnen, 180x40cm

studio zomaar zon - somewhere between fes and marrakesh
getekende lijn blauw

Vertel mij je schilderij!

Heb jij een kostbare herinnering die je om wilt toveren tot
een schilderij aan de muur?